15 Jaar organisatieontwikkeling in publieke organisaties

maart 2019 - maart 2020

 Op 1 maart 2004 legden Jaring Hiemstra & Joscha de Vries de basis voor organisatieadviesbureau Hiemstra & De Vries. Op 1 maart 2019 bestaat Hiemstra & De Vries dus 15 jaar. We maken er graag een bijzonder jaar van! 

Vieren 15 jaar Hiemstra & de Vries  

Tussen 1 maart 2019 en 1 maart 2020 vieren we 15 jaar Hiemstra & de Vries. Dat doen we komende tijd graag met iedereen die de groei en bloei van Hiemstra & De Vries mogelijk maakte. We hebben met elkaar zo genoeg voor een mooie blik op het verleden, het heden en de toekomst. Ook benieuwd naar onze ervaringen, plannen, lessen en ideeën op basis van 15 jaar organisatieontwikkeling in publieke organisaties in maatschappelijke vraagstukken? Ook stilstaan bij deze bijzondere mijlpaal? Haak dit jaar bij ons aan en vier 15 jaar Hiemstra & De Vries met ons mee!

 

Aanhaken? 

Graag aanhaken en als eerste op de hoogte van alles wat we dit jaar doen, organiseren, delen en vieren rond 15 jaar Hiemstra & De Vries? Deel hier dan even je contactgegevens met ons, dan zorgen we dat we je up-to-date houden.
 

Doorpraten? 

Met ons doorpraten over de afgelopen 15 jaar organisatieontwikkeling in publieke organisaties of vooruitkijken de komende jaren? Samen met ons terugblikken of vooruitkijken? Tijd voor een nieuwe of hernieuwde kennismaking? Neem dan contact met ons op. Volg je ons ook al op Twitter en LinkedIn