Koers 2018 - festival voor organisatieontwikkelaars

Koers 2018 - festival voor organisatieontwikkelaars vindt plaats op donderdag 4 oktober van 9:00 tot 17:00 en gaat over het slim en toekomstbestendig organiseren van publieke organisaties en maatschappelijke vraagstukken. 

 

Blokkenschema en plattegrond Koers 2018

Bekijk hier het blokkenschema en de plattegrond 

Programma Koers 2018 PLAATJE 

Festival Koers 2018 bestaat voor alle bezoekers uit een plenaire opening - sessieblok 1 - sessieblok 2 - lunch - sessieblok 3 - sessieblok 4 - sessieblok 5 - plenaire afronding - borrel.  Waar gewisseld kan worden, staat een x in het blokkenschema. Bij geschakelde sessies (zoals in sessieblok 4 en 5 een aantal keer) ontbreekt de x en is er geen wisselmoment. Die sessies zijn dus langer dan 45 minuten. Het is slim om daar even rekening mee te houden als je in het blokkenschema duikt om vast over je dagprogramma na te denken.

Lees hier meer over de verschillende sessies: wat komt er aan bod? Wie tref ik er? Hoe breng ik mijn kijk en praktijk in?  

 

Doelgroep

We organiseren Koers 2018 voor iedereen die werkt aan slimme, effectieve en toekomstbestendige publieke organisaties. Of je dat nu doet als directeur, secretaris, adviseur, projectleider, programmamanager, afdelingshoofd, teamleider of spelverdeler: organisatieontwikkeling verbindt ons. Je treft ze op Koers 2018!

Poster 2018 Koers II

 

Programma 

Aan het festivalprogramma besteedden we samen met anderen de afgelopen tijd veel tijd, energie en aandacht. Reken daarom op verschillende sessies en een mooie mix van onderwerpen, momenten en mensen. Benieuwd wat er allemaal op het programma staat tijdens Koers 2018 - festival voor organisatieontwikkelaars? Kijk dan op de programmapagina!

koers programma toegelicht

 

Locatie 

Koers 2018 vindt plaats in De Gelderlandfabriek in Culemborg. De Gelderlandfabriek ligt aan het NS-station. Het is een karaktervolle plek en per auto en OV goed bereikbare locatie vlakbij Utrecht.

In 1868 was het een locomotiefloods, in de jaren '30 was het een meubelfabriek en eind jaren negentig raakte de fabriek in verval. Inmiddels geeft een grote groep vrijwlligers (ookwel Fabriekers genoemd) het fabriekspand nieuw leven. Nu is het een levendige creatieve plek met een restaurant, theater en ateliers.

Contact

Graag contact met ons over Koers 2018 in aanloop naar donderdag 4 oktober? Mail ons dan even via: koers2018@hiemstraendevries.nl.    

Eigenschappen

Startdatum 04-10-2018 9:00
Einddatum 04-10-2018 17:00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer