Bijeenkomst - Succesvol aan de slag met de Omgevingswet

De bijeenkomst 'Succesvol aan de slag met de Omgevingswet' vindt plaats op donderdag 16 augustus van 16:00 tot 20:00. 


De komst van de Omgevingswet is een enorme operatie met veel invloed op publieke organisaties. Het vraagt op veel plekken om een andere manier van (samen)werken en denken. Wat betekent de komst van de Omgevingswet voor mijn organisatie en wat is nodig om het werkbaar te maken? Die vraag ligt op tafel tijdens de bijeenkomst Succesvol aan de slag met de Omgevingswet.

Programma

We besteden tijdens de bijeenkomst met elkaar aandacht aan hoe je écht slim samenwerkt aan een (omgevings)visie, hoe je de organisatie meekrijgt in de verandering en de cultuuromslag waar de praktijk met de komst van de Omgevingswet om vraagt en welke nieuwe kennis en vaardigheden professionals te ontwikkelen hebben.


Doelgroep

Deze bijeenkomst is interessant en relevant voor professionals van verschillende publieke organisaties: gemeente, provincie, omgevingsdiensten, waterschappen en veiligheids- & gezondheidsregio’s. Denk bijvoorbeeld aan projectleiders/programmamanagers en andere leidinggevenden. Je bent in ieder geval bezig met de komst van de Omgevingswet en wat nodig is om die werkbaar te maken in de praktijk. Je herkent in ieder geval de vragen en dilemma’s uit de praktijk. 

Locatie 

Deze bijeenkomst vindt plaats bij ons in Utrecht


Meer informatie

Graag meer weten over deze bijeenkomst? Benieuwd naar onze kijk op de fysieke leefomgeving (Omgevingswet)Neem dan contact met ons op.

Behoor je tot de doelgroep en wil je er graag bij zijn? Wees welkom! Aanmelden kan eenvoudig en gratis via de knop 'Inschrijven'

Eigenschappen

Startdatum donderdag16 -augustus-2018
Einddatum donderdag16 -augustus-2018
Wij accepteren geen inschrijvingen meer
1