Het (bege)leiden van bijeenkomsten en processen

Als het gaat om organisatieontwikkeling en presteren in maatschappelijke vraagstukken, geloven we in de kracht van samenkomen en verbinden. Een effectief samenzijn vraagt om een gedegen voorbereiding, de juiste werkvorm(en) om tot de kern te komen en slimme manieren om het erna echt werkbaar te maken in de praktijk. Het (bege)leiden van effectieve bijeenkomsten en processen met bestuurders, teams en professionals is voor ons een belangrijk onderdeel van ons werk. 

 

 

Om te komen tot effectieve bijeenkomsten en processen besteden we met onze opdrachtgevers veel aandacht aan de juiste vragen vooraf, wat we zien dat nodig op het moment van samenkomen en hoe benoemde aanknopingspunten werkbaar te maken zijn in de dagelijkse praktijk. Soms kan dit snel (denk aan workshopmiddag of heidag) en soms vraagt het om meer tijd (denk aan een '24-uurs' of reeks bijeenkomsten).  

Effectieve inzet

Eens doorpraten over de effectieve inzet van processen en bijeenkomsten, met de juiste aandacht vooraf, tijdens en erna? Eens met ons doorpraten over onze ervaringen in verschillende publieke organisaties? Benieuwd welke bijeenkomsten en processen we (bege)leiden? Neem dan contact met ons op.

 

 

Betrokken collega's zijn onder andere :