Zomersessies | De impact van datascience | 02-08-2017

Datagedreven werken is een van dé grote ontwikkeling waar organisaties, zowel publiek als privaat, op dit moment mee te maken hebben.
Deze zomersessie vergroot je begrip van wat datagedreven werken is en hoe het wordt toegepast. In veel organisaties wordt er druk geëxperimenteerd. Maar welke stappen heb je als organisatie te nemen om deze pilots in te bedden in het reguliere werk?

Wat komt er aan bod?
De dag begint klein en eindigt groot. In de ochtend staan we stil bij de verschillende technieken van data science en hun toepassingen in het publieke domein. Deze ochtend vergroot je begrip van de mogelijkheden in de praktijk.
In de middag kijken we wat deze optelsom van toepassingen betekent voor een organisatie als geheel. Hoe geven we vorm aan de verandering naar een organisatie die meer datagedreven werkt? Hoe komen we van de pilotfase naar het nieuwe reguliere werk? Welke keuzes maken organisaties daarin en wat zijn de voor- en nadelen?

Voor wie?
Lijnmanagers en programmamanagers, geïnteresseerde beleidsadviseurs.

In welke vorm?
De bijeenkomst heeft een interactief karakter, waarin wij vertellen over onze ervaring en er ruimte is voor vragen en discussie.
De zomersessie wordt gegeven door datascientists van ons dochterbedrijf Ynformed en een organisatieadviseur van Hiemstra & De Vries.

Wanneer en waar?
De zomersessie vindt plaats op woensdag 2 augustus bij ons op kantoor in Utrecht en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. We sluiten de dag af met een borrel.
Bij voldoende enthousiasme organiseren we een tweede bijeenkomst op woensdag 23 augustus.

Hoe kun je je inschrijven?
We werken met een open inschrijving. Inschrijven voor de zomersessie kan tot en met 29 juli 2017. Je ontvangt van ons een bevestiging van je inschrijving. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar: Zomersessies2017@hiemstraendevries.nl. Vermeld daarbij dat je wilt deelnemen aan de zomersessie impact van data science en vergeet niet je contactgegevens toe te voegen.

Wat kost het?
Kosten voor deze zomersessie bedragen € 125,- exclusief BTW. De kosten zijn inclusief lunch en borrel. Als je drie of meer mensen aanmeldt, dan krijg je 10% korting.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sebastiaan van den Bogaard (06-13541911) of mailen naar svdb@hiemstranedevries.nl.