Helpt beter presteren!

Kom jij ons versterken in de markt bedrijfsvoering?

Publieke organisaties zijn volop in beweging. Organisaties moeten meer wendbaar en flexibel worden om complexe vragen het hoofd te bieden. Onze visie is dat de bedrijfsvoering hier het vliegwiel voor kan en moet zijn. Een moderne bedrijfsvoering is nodig om de gewenste veranderingen te begeleiden, ondersteunen én aan te jagen. Wij helpen publieke organisaties om de bedrijfsvoering te vernieuwen en te ontwikkelen vanuit verschillende rollen als strategisch adviseur, projectleider of interimmanager. Daar zoeken we versterking bij!

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een intelligente doener met minimaal 5 jaar werkervaring en affiniteit met vraagstukken in de bedrijfsvoering van publieke organisaties. Wij zoeken iemand die inhoudelijke vraagstukken weet te verbinden aan de veranderopgave voor de organisatie. Je vindt je uitdaging in een stevige projectleiders- of adviseursrol, waarin je met energie mensen en teams in de bedrijfsvoering meeneemt in de verandering.
We zoeken iemand die passie heeft voor bedrijfsvoering en die de inhoud van bedrijfsvoering snapt. Je werkt graag in een team samen om tot concrete en werkende oplossingen te komen. Het gaat ons niet om het schrijven van adviezen, maar om te zorgen dat de oplossing werkt. Je bent gewend om op verschillende niveaus in gesprek te zijn vanuit de rol die bedrijfsvoering heeft in de organisatie. Je bent in staat om te versnellen en te verbinden en werkt mensgericht.
Hierbij trek je graag op met je nieuwe collega’s. Je zet je netwerk actief in en werkt samen met collega’s om nieuwe opdrachten te genereren. We verwachten dat je de thema’s van overmorgen aan ziet komen en dit weet te vertalen naar het organiseren van vandaag.

Wie wij zijn

Wij zijn een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en dat je ook anderen helpt in hun ontwikkeling. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken, de vaatwasser in te ruimen en zelf je afspraken te plannen. We beloven je dat je blijft leren. Daar besteden we veel aandacht aan. Leren doen wij in het werk, samen met collega’s en daarnaast hebben we ook een introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar de organisatievraagstukken van morgen in de bedrijfsvoering kijkt! Stuur je CV en motivatie voor 1 september 2017 naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Marian Dobbe-Kluijtmans, 06-12107557 of Veerle van de Winckel 06-46831970.


Deel: