Gezocht: topper in marketing & communicatie die ons weet neer te zetten!

Jij bent maatschappelijk gedreven en het lukt jou om Hiemstra & De Vries nog succesvoller neer te zetten. Dit lukt je omdat je haarfijn aanvoelt waar wij voor staan en begrijpt hoe we ons vak van organisatieontwikkeling in de praktijk brengen. Kortom, jij staat klaar om op een creatieve manier marketing en communicatie vorm te geven binnen ons bedrijf.

Wij zijn een sterke partner voor organisaties die maatschappelijke vraagstukken oplossen en die de ambitie hebben om dit beter te doen. Wij zijn een organisatieadviesbureau waar je intensief en gelijkwaardig met ongeveer 40 collega’s samenwerkt. We zien onszelf als intelligente doeners die versnellen, verbinden, contact maken en gericht zijn op resultaten. Wij kennen en doorgronden de maatschappelijke trends en vertalen deze naar het organiseren van vandaag. 

Wie wij zoeken

Jij leest de bovenstaande alinea’s en denkt hoofdschuddend “Dit kan ik beter”. Dat is mooi want wij zijn op zoek naar een creatieve marketeer met ruime werkervaring, een duidelijke visie op je vak, een tegendenker met een vlotte pen en een sterke affiniteit met maatschappelijke vraagstukken. Jij bent iemand die de communicatie en marketing in ons bedrijf op een hoog plan weet te tillen. Wij denken daarbij aan de volgende taken:

  • Je ondersteunt onze adviseurs bij het klantgericht denken en werken. Daarin willen wij steeds beter slagen in het persoonlijk maken van onze acquisitie en marktbenadering.
  • Jij bent de drijvende kracht achter de zichtbaarheid en weet ons te inspireren en in beweging te krijgen. 
  • Je bent dus een sociaal type die makkelijk contact maakt en heel goed de adviseurs weet te ondersteunen. Daarbij verras je ons met je creatieve ideeën die niet alleen bij ideeën blijven maar die je vooral ook in de praktijk brengt. Ook jij bent een intelligente doener die geniet van alle ruimte die je bij ons krijgt.
  • Je bent een kei in het schrijven van wervende en duidelijke teksten en het creëren van beeldmateriaal voor de verschillende markten en proposities binnen ons bedrijf. Jij weet ons zo te bevragen dat je van onze abstracte ideeën concrete voorstelbare teksten en beelden kan maken.

Interesse?

We zijn benieuwd naar wie jij bent en hoe jij naar onze opgave kijkt. Stuur je ideeën over je aanpak en de informatie over je zelf naar pol.vantuijl@hiemstraendevries.nl. Kies een vorm waarmee je laat zien hoe jij ons gaat helpen. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Pol van Tuijl, 06 22669065.