Helpt beter presteren!

Bouw jij met ons aan de toekomst van het sociaal domein?

Het sociaal domein is flink in beweging. De decentralisaties in het sociaal domein hebben gezorgd voor herstructurering van verantwoordelijkheden, taken en rollen. Dat vraagt om andere en nieuwe manieren van samenwerking tussen gemeente, zorgaanbieders, welzijnsorganisaties. De komende jaren ligt, naast het verder vormgeven van de samenwerking, de grootste veranderopgave in het vormgeven van de beoogde transformatie. Wij ondersteunen publieke organisaties vanuit verschillende rollen bij de organisatieveranderingen in het sociaal domein. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met relevante werkervaring in het sociaal domein. Wij zoeken professionals die de inhoud van vraagstukken in het sociaal domein weten te verbinden met de veranderopgave voor de organisatie. We hebben ruimte voor collega’s met verschillende ervaringsniveaus:

• Heb jij ruime werkervaring in het sociaal domein, draai jij je hand niet om voor een stevige rol als projectleider- of programmamanager en ben je in staat om zelfstandig opdrachten te genereren voor jezelf en een team van collega’s?
• Of heb je al enkele jaren (3-5 jaar) werkervaring, beschik je over goede projectleidersvaardigheden en heb je al een beginnend netwerk opgebouwd?

Dan zijn we op zoek naar jou! We verwachten dat je complexe vraagstukken doorziet en in een team werkt om tot concrete en werkende oplossingen te komen. Het gaat ons niet om het schrijven van adviezen, maar om te zorgen dat de oplossing werkt. Je bent in staat om te versnellen en te verbinden en werkt mensgericht. Hierbij trek je graag op met je nieuwe collega’s. We verwachten dat je de thema’s van overmorgen aan ziet komen en dit weet te vertalen naar het organiseren van vandaag.

Wie wij zijn

Wij zijn een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en bent gericht op ontwikkeling. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken, de vaatwasser in te ruimen en zelf je afspraken te plannen. We beloven je dat je blijft leren in een leuk bedrijf! Leren doen wij in het werk met collega’s en daarnaast hebben we ook een introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent. Stuur je CV en jouw ambities voor 29 september naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met
Veerle van de Winckel, 06-46831970
of
Marian Dobbe-Kluijtmans 06-12107557.

 

 


Deel: