Helpt beter presteren!

Gezocht: organisatieadviseur sturing en bedrijfsvoering in publieke organisaties

 

Opgavegericht werken, wendbaar organiseren; geen publieke organisatie die zich hier niet op één of andere manier mee bezig houdt. Opgaven buiten komen meer centraal te staan in het werk en de samenwerking met partners verandert. Dat vraagt om een wendbare organisatie die flexibel kan inspelen op vragen uit de samenleving.

Wij helpen publieke organisaties in de ontwikkeling naar een meer wendbare (agile) organisatie vanuit verschillende rollen als strategisch adviseur, projectleider of interimmanager. Denk aan:

  • Ontwikkelen van een wendbare werkwijze en sturingsmodel.
  • Ondersteunen en aanjagen van een moderne bedrijfsvoering.
  • Ontwikkelen en vernieuwen van planning & control.

Daar zoeken we versterking bij!

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een intelligente doener met minimaal 7 jaar werkervaring en aantoonbare ervaring in verandertrajecten in een leidinggevende of trekkende rol.
Wij zoeken iemand die inhoudelijke vraagstukken weet te verbinden aan de veranderopgave voor de organisatie. Je snapt wat een wendbare organisatie inhoudt en weet dit te vertalen naar sturing, bedrijfsvoering en P&C. Je vindt je uitdaging in een stevige projectleiders- of adviseursrol, waarin je met energie mensen en teams meeneemt in de verandering.
Als adviseur heb je de nodige vaardigheden en kwaliteiten in huis om een organisatie in dit proces te begeleiden (zoals scrum, agile, lean). Je werkt graag in een team samen om tot concrete en werkende oplossingen te komen. Het gaat ons niet om het schrijven van adviezen, maar om te zorgen dat de oplossing werkt. Je bent gewend om op verschillende niveaus in gesprek te zijn. Je bent in staat om te versnellen en te verbinden en werkt mensgericht.
Hierbij trek je graag op met je nieuwe collega’s. Je zet je netwerk actief in en werkt samen met collega’s om nieuwe opdrachten te genereren. We verwachten dat je de thema’s van overmorgen aan ziet komen en dit weet te vertalen naar het organiseren van vandaag.

Wie wij zijn

Wij zijn een dynamisch bedrijf met weinig hiërarchie waar je intensief met andere collega’s samenwerkt. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en dat je ook anderen helpt in hun ontwikkeling. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken, de vaatwasser in te ruimen en zelf je afspraken te plannen. We beloven je dat je blijft leren. Daar besteden we veel aandacht aan. Leren doen wij in het werk, samen met collega’s en daarnaast hebben we ook een introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar wendbaarheid in organisaties kijkt! Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Evert Peereboom, 06-27847612 of Veerle van de Winckel 06-46831970.

 

 


Deel: