Vacature bij Hiemstra & De Vries: Adviseur sturing en bedrijfsvoering in publieke organisaties

Publieke organisaties zo vormgeven dat ze wendbaar en opgavegericht (samen)werken. Dat vraagt vaak om een organisatieontwikkeling. Publieke organisaties (mee)ontwikkelen zodat ze beter presteren in maatschappelijke vraagstukken. Daar zijn wij bij Hiemstra & De Vries goed in. Jij ook? Laten we dan kennismaken!

Wie ben jij?

We zoeken een organisatieadviseur sturing en bedrijfsvoering van het type ‘intelligente doener’. Je bent slim en sociaal. Met minimaal 7 jaar ervaring in organisatieverandering en -ontwikkeling in een leidinggevende of trekkende rol, sluit je meteen goed bij ons aan. Je weet inhoudelijke vraagstukken te verbinden aan organisatie-ontwikkelopgaven. Hoe je de vertaling maakt van een wendbare publieke organisatie naar sturing, bedrijfsvoering en P&C: zulke vraagstukken snap je goed. Je vindt je uitdaging in een stevige rol als projectleider, interim-manager of adviseur. Met de nodige energie krijg je mensen en teams in beweging om ze mee te nemen in organisatieontwikkeling.

Qua vaardigheden en kwaliteiten rekenen we bijvoorbeeld graag op je procesbegeleidende expertise (denk: scrum, agile en lean). Je ziet verder in teamwork een goede manier om tot concrete en werkbare oplossingen te komen. Adviseren doe je het liefst in de praktijk en niet op papier. Voor jou spreekt voor zich dat je in gesprek bent op verschillende niveaus en hier makkelijk in schakelt. Je bent in staat om op de juiste momenten te versnellen en te verbinden. Je werkt mensgericht. In je werk trek je graag op met je collega’s. Je zet je goed opgebouwde en onderhouden netwerk actief in en weet samen met collega’s nieuwe opdrachten te genereren. We verwachten dat je de sturing- en bedrijfsvoerings-thema’s van overmorgen ziet en die samen met ons vertaalt naar het organiseren van vandaag.

Werken bij Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries is een dynamisch bedrijf in Utrecht met weinig hiërarchie waar je als organisatieadviseur sturing en bedrijfsvoering intensief met andere collega’s samenwerkt aan mooie opdrachten. We zijn met ongeveer 40 en bestaan 14 jaar. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en dat je ook anderen helpt in hun ontwikkeling. Je bent bovendien niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken, de vaatwasser eens in te ruimen en zelf je afspraken te plannen. We beloven je dat je bij ons blijft leren. Daar besteden we veel aandacht aan. Leren doen wij in het werk, met elkaar samen. Dankzij ons introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie maken nieuwe collega’s meteen een vliegende start. Salaris en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.

Interesse?

We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij naar wendbaarheid in publieke organisaties kijkt! Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. We werken niet met een vaste sluitingsdatum en gaan door tot we kennisgemaakt hebben met de juiste persoon. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Veerle van de Winckel via 06-46831970.