Vacature bij Hiemstra & De Vries: Organisatieadviseur publieke sector

Publieke organisaties in staat stellen om beter te presteren. Daar zijn wij bij Hiemstra & De Vries goed in. Jij ook? Laten we dan kennismaken!

Wie ben jij?

We zoeken organisatieadviseurs met tenminste 5-7 jaar werkervaring van het type ‘intelligente doener’. Je bent slim én sociaal. Met stevige ervaring in organisatieverandering en -ontwikkeling sluit je meteen goed bij ons aan. Jij combineert je ervaring en kennis uit publieke organisaties met een ‘organisatieontwikkel-blik’. Dit helpt je om ingewikkelde organisatieopgaven in de praktijk ‘werkbaar’ te maken, bijvoorbeeld als (stevige) projectleider, interim-manager of procesbegeleider in het publieke domein. Met de nodige energie krijg je mensen en teams in beweging. Je weet maatschappelijke thema’s van overmorgen te vertalen naar het organiseren van vandaag.

Je ziet in teamwork een goede manier om tot concrete en werkbare oplossingen te komen. We verwachten dat je openstaat voor reflectie en dat je ook anderen helpt in hun ontwikkeling. Adviseren doe je het liefst in de praktijk en niet op papier. Voor jou spreekt voor zich dat je in gesprek bent op verschillende niveaus en hier makkelijk in schakelt. Je hebt oog voor wat er zichtbaar én in de onderstroom gebeurt. Je bent in staat om op de juiste momenten te versnellen en te verbinden. Je werkt mensgericht. Je zet je goed opgebouwde en onderhouden netwerk actief in en weet samen met collega’s nieuwe opdrachten te genereren. 

Werken bij Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries is een dynamisch bedrijf in Utrecht waar je als organisatieadviseur intensief met andere collega’s samenwerkt aan mooie opdrachten vanuit verschillende publieke organisaties. We zijn met ongeveer 40 adviseurs en bestaan 14 jaar. Samen zijn we ons bureau. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen. Dat doen we niet alleen in opdrachten maar bijvoorbeeld ook door het zelf inplannen van afspraken en doen wat nodig is voor een goed draaiend kantoorhuishouden. We beloven je dat je bij ons blijft leren. Daar besteden we veel aandacht aan. Dankzij ons introductieprogramma, een coach en regelmatig intervisie maken nieuwe collega’s meteen een vliegende start. Salaris en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in.

Interesse?

Graag met ons werken aan publieke organisaties die beter presteren? We zijn benieuwd naar wie jij bent en hoe jij naar publieke organisaties kijkt! Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@hiemstraendevries.nl. We werken niet met een vaste sluitingsdatum of vooraf bepaalde profielen waar we aan vasthouden. Dat past niet bij ons. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Veerle van de Winckel via 06-46831970.