Bijeenkomsten Hiemstra & De Vries: ontmoeting, kennisdeling, verdieping en verrijking op de agenda van publieke organisaties

Kennis en ervaring over ‘wat werkt’ in de praktijk van publieke organisaties in ontwikkeling halen we graag op om vervolgens weer verder te delen. Vanuit die gedachte organiseren we de komende tijd regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, kennisdeling, verdieping en verrijking met het oog op wat er speelt in publieke organisaties in maatschappelijke vraagstukken. Je vindt deze bijeenkomsten voortaan op: www.hiemstraendevries.nl/agenda.


Bekijk hier de agenda met de actuele bijeenkomsten georganiseerd door Hiemstra & De Vries 


 

Bijeenkomsten bedrijfsvoering, Omgevingswet en wendbaar werken deze zomer

 
We hebben ons oor goed te luister gelegd om te ontdekken welke thema’s en onderwerpen een plek op het programma verdienen. Op verzoek van publieke organisaties om ons heen besteden we deze zomer bijvoorbeeld aandacht aan ‘eigentijdse bedrijfsvoering’, de Omgevingswet en ‘het omarmen van wendbaar werken’. 
 

Agenda online

 
In de online agenda van Hiemstra & De Vries staat niet alleen meer praktische informatie over de bijeenkomsten zoals de titels, datums en locaties. Je vindt er ook voor welke doelgroep deze interessant en relevant is, wat er inhoudelijk op het programma staat, welke mensen van Hiemstra & De Vries je er zoal treft en of er sprake is van een bijdrage in de kosten. Bovendien kunnen geïnteresseerden zich via de website meteen heel eenvoudig voor de bijeenkomst aanmelden.
 
Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Geïnteresseerd in onze bijeenkomsten? Doorpraten over wat er komende tijd op het programma staat? Neem dan contact met ons op.