Koers 2018 – festival voor organisatieontwikkelaars op donderdag 4 oktober: ben je erbij?

Koers 2018 – festival voor organisatieontwikkelaars vieren we dit jaar op donderdag 4 oktober in De Gelderlandfabriek. Koers draait om relevante ontwikkelingen in en rond (publieke) organisaties. Denk aan thema’s als samenwerken, wendbaar werken, bedrijfsvoering, Omgevingswet, leiderschap, leren & ontwikkelen en systeemdoorbrekend werken. Zin om langs te komen en mee te doen? Wees welkom! 

 

Organisatieontwikkelaars 

Koers organiseren we voor organisatieontwikkelaars in allerlei gedaanten (projectleiders, managers, directeuren, adviseurs, beleidsmedewerkers, etc.) uit verschillende organisaties (gemeenten, provincies, uitvoeringsorganisaties, onderwijs- en kennisinstellingen, zorgpartijen etc.). Met Koers geven we op een niet-alledaagse manier het dagelijks werk in publieke organisaties een impuls en kijken we samen naar hoe we dat in de toekomst slim organiseren. Koers is een mooie invulling van ‘samen werken aan maatschappelijke prestaties’. 
 

Programma 

Het programma is in ontwikkeling. Reken in ieder geval op een programma met als basis een prettig samenspel van verrijking, verdieping en ontmoeting. Als organisatieontwikkelaar zelf graag bijdragen? Laat het ons weten, daar staan we altijd voor open.  
 

 

Koers 2018 – festival voor organisatieontwikkelaars 

 
Donderdag 4 oktober 2018 
10:00 – 16:30 
De Gelderlandfabriek 

 

Inschrijven 

 
De aanmelding voor Koers 2018 – festival voor organisatieontwikkelaars is geopend. Zo kan iedere organisatieontwikkelaar zichzelf en/of collega’s inschrijven. Aan een bezoek en actieve deelname verbinden we geen kosten. 
 
Meer weten over Koers 2018? Graag de festivalposter ontvangen om op te hangen? Iets met ons delen in aanloop naar Koers 2018? Mail ons via koers2018@hiemstraendevries.nl.
 
Poster koers2018 II