Hiemstra & De Vries breidt uit met drie nieuwe adviseurs per 1 oktober: Linet Tanke, Iri Angeli en Fleur van Haasteren

We verwelkomen vandaag bij Hiemstra & De Vries drie nieuwe collega’s. Op 1 oktober startten Linet Tanke, Iri Angeli en Fleur van Haasteren op onze nieuwe plek in het WTC-gebouw in hartje Utrecht. We kijken er naar uit om de komende tijd met Linet, Iri en Fleur samen te werken aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken. 

 

Linet Tanke

Na haar studie Farmacie en een loopbaan als medisch adviseur bij een grote farmaceut stapt Linet Tanke nu over naar het vak van organisatieadviseur voor de publieke sector. Dat is geen helemaal nieuwe wereld voor haar. Ze was lid van de Nationale Denktank en zette zich daar in voor ‘de duurzaamheid van de voedselketen’. Linet combineert persoonlijk én professioneel analytisch denken met de menselijke kant van maatschappelijke vraagstukken.  
 

Iri Angeli

Met de komst van Iri Angeli krijgen we een nieuwe collega met een mooie dosis organisatieadvieservaring in de publieke sector. Voor haar overstap naar ons bureau werkte ze acht jaar voor Significant, waar ze de markt ‘sociaal domein’ trok. Iri combineert in opdrachten succesvol haar bedrijfskundige achtergrond met haar coachende houding. 
 

Fleur van Haasteren 

Na haar studie organisatie & bestuurswetenschap werkte Fleur van Haasteren achtereenvolgens bij de gemeente Delft, Ormit en de Belastingdienst. Ze brengt scherpte op (bedrijfsvoerings)processen en heeft een sterk gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Naast de oogst van haar professionele loopbaan als teamleider, MT-lid en programmamanager brengt Fleur ook haar sportieve ervaringen mee vanuit haar beachtennis-carrière (ze was maar liefst 6 keer Nederlands kampioen beachtennis!). 
 

Onze mensen 

Binnenkort stellen we onze nieuwe collega’s Linet Tanke, Iri Angeli en Fleur van Haasteren graag uitgebreider voor en vind je ze tussen ‘onze mensen’ terug met een foto en hun persoonlijke verhaal .   
 

Versterking 

Begin september verwelkomden we Fred Claasen en Dennis van Nieuwenhuijzen al als nieuwe collega’s. Er zit nog meer versterking aan te komen de komende tijd. Benieuwd hoe het is om bij of met ons te werken? Lees hier meer over wie we samen zijn als bureau of neem contact met ons op.