Bijeenkomsten Hiemstra & De Vries: vrijdagochtend 16 november introductie organisatieopstellingen

Op vrijdagochtend 16 november staat de bijeenkomst – Introductie organisatieopstellingen op het programma. Deze bijeenkomst is interessant en relevant voor iedereen die met, in of voor organisaties (samen)werkt aan verschillende vraagstukken en een organisatieopstelling wil ervaren. Deelnemen kan als representant of als vraaginbrenger. De inschrijving is vanaf nu geopend!

 

Bijeenkomst - Introductie organisatieopstellingen 

Vrijdag 16 november 2018
Van 9:30 tot 12:00 


Kostenbijdrage: 50 euro als representant, 70 euro als vraaginbrenger
(deelnemers ontvangen factuur)
Beschikbare plekken: 10 deelnemers, inclusief de vraaginbrenger(s)
Deze vrijdagochtend 16 november wordt begeleid door onze collega Ernelies Plant

 

Initiatief voor ontmoeting

Als we elkaar opzoeken rond interessante en relevante thema’s, vinden we met elkaar de inspiratie, kennis en reflectie die bijdraagt aan toekomstgerichte (publieke) organisaties die beter presteren in maatschappelijke vraagstukken. Dat is waarom wij graag het initiatief nemen voor ontmoetingen als deze. Afgelopen zomer organiseerden we daarom bijeenkomsten rond bedrijfsvoering in publieke organisaties, organisatieontwikkeling in het licht van de Omgevingswet en hoe publieke organisaties wendbaar werken omarmen. Dit najaar programmeerden we Koers 2018 – festival voor organisatieontwikkelaars boordevol sessies en ruimte voor ontmoeting.
 

Niets missen 

We vullen onze agenda komende tijd met interessante en relevante bijeenkomsten op onze nieuwe plek in hartje Utrecht (WTC Utrecht). Werk je in, met of voor een publieke organisatie in maatschappelijke vraagstukken? Schrijf je dan via de online agenda in voor een specifieke bijeenkomst of laat je gegevens achter op hiemstraendevries.nl/agenda, dan zorgen we dat je attenderen op interessante en relevante bijeenkomsten.
 

Op de agenda? 

Doorpraten over onze agenda? Benieuwd hoe wij voor opdrachtgevers regelmatig verschillende bijeenkomsten en processen (bege)leiden? Met ons in gesprek over wie we zijn en hoe we werken aan organisatieontwikkeling in publieke organisaties? Neem dan contact met ons op.