Hiemstra & De Vries breidt uit per 1 november: Jeroen Niemans aan boord als adviseur fysieke leefomgeving (Omgevingswet)

We verwelkomen deze week bij Hiemstra & De Vries een nieuwe collega. Op 1 november start Jeroen Niemans op onze nieuwe plek in het WTC-gebouw in hartje Utrecht. We kijken er naar uit om de komende tijd met Jeroen en onze opdrachtgevers samen te werken aan betere prestaties in maatschappelijke vraagstukken, bijvoorbeeld in het licht van de Omgevingswet.  

 

Jeroen Niemans

Met Jeroen Niemans versterken we ons met een stevige, ervaren adviseur. Hij is een bekend gezicht in de wereld van de fysieke leefomgeving en kent de Omgevingswet-praktijk goed. Graag en regelmatig deelt hij zijn kijk via verschillende (vak)media en podia, zoals NL Magazine. Van dat vakblad voor stedelijke en regionale ontwikkeling is hij hoofdredacteur. Jeroen Niemans heeft sterke advies- en managementervaring vanuit kennisintensieve organisaties als Nirov (later Platform 31) en RUIMTEVOLK. Bij Hiemstra & De Vries verheugt hij zich bijvoorbeeld op het werken in opdrachten in de fysieke leefomgeving vanuit het samenspel van (vak)inhoud en organisatieontwikkeling. 
 

Onze mensen 

Hier tussen 'onze mensen' stelt Jeroen Niemans zich graag uitgebreider voor met een foto en zijn persoonlijke verhaal. Ook zal hij de komende tijd volop kennismaken met zowel zijn nieuwe collega’s als de opdrachtgevers en partners waarmee we (samen)werken. 
 

Versterking 

Begin september verwelkomden we Fred Claasen en Dennis van Nieuwenhuijzen al als nieuwe collega’s. In oktober zijn bovendien Linet Tanke, Iri Angeli en Fleur van Haasteren bij ons begonnen als adviseur. Benieuwd hoe het is om bij of met ons te werken? Lees hier meer over wie we samen zijn als bureau of neem contact met ons op