Hiemstra & De Vries breidt uit: Martine Peper nieuwe adviseur

We verwelkomen vandaag bij Hiemstra & De Vries een nieuwe collega. Vanmorgen startte Martine Peper op ons kantoor in het WTC-gebouw in hartje Utrecht. We zijn erg blij met haar komst en kijken er naar uit om de komende tijd met Martine samen te werken.   

Over Martine 

Martine is een ervaren organisatieadviseur met zo’n twintig jaar ervaring. Bij Capgemini stapte ze de adviespraktijk in. Daar werkte ze voor verschillende opdrachtgevers aan organisatieontwikkeling en transformatie. Voor JS Consultancy en Rijnconsult vervulde ze later in haar carrière verschillende advies- en managementrollen in het publieke domein. Ze kent de praktijk van het sociaal domein en de fysieke leefomgeving (Omgevingswet) erg goed maar draait haar hand ook niet om voor een stevige leer- en ontwikkelvraag. Dankzij haar ervaring en de aanwezige klik met haar nieuwe collega’s staat niets een vliegende start in de weg.   
 

Onze mensen 

Binnenkort stellen we onze nieuwe collega Martine graag uitgebreider voor en vind je haar tussen ‘onze mensen’ terug met een foto en haar persoonlijke verhaal.     
 

Meer versterking 

Begin 2019 versterkten we ons al met een mooi aantal nieuwe adviseurs. Er zit nog meer versterking aan te komen de komende tijd. Je vindt bovendien hier de vacatures met de profielen van de nieuwe collega’s waar we nu specifiek naar op zoek zijn.  Benieuwd hoe het is om bij of met ons te werken? Lees hier meer over wie we samen zijn als bureau of neem contact met ons op.