Hiemstra & De Vries: het meest klantgerichte organisatieadviesbureau van Nederland.

Feest bij Hiemstra & De Vries! Vandaag zijn wij door Management Team 1000 uitgeroepen tot het meest klantgerichte organisatieadviesbureau van Nederland! Dat is de uitkomst van onderzoek van de Erasmus Universiteit onder 4.500 ondervraagden. Wat een waardering van onze opdrachtgevers!

In alles wat we doen, werken we nauw samen met onze klanten. Dat vinden wij belangrijk. Omdat we geloven dat onze klanten op die manier zelf echte verandering kunnen brengen in hun organisatie. We zijn dan ook enorm trots dat we juist daarop worden gezien en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. En natuurlijk nemen we even de tijd voor een stukje taart, maar daarna steken we gewoon weer de handen uit de mouwen. We doen immers graag waar we goed in zijn: het verschil maken in publieke organisaties die voor grote maatschappelijke opgaven staan. Samen met de klant, natuurlijk.

Omdat we dit succes graag met onze klanten vieren, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen om door te praten over de opgaven waar jij voor staat! Lees hier een artikel van Management Team 1000 naar aanleiding van onze prijs https://bit.ly/2PEKWYr en hier de totale lijst in de categorie organisatieadvies https://bit.ly/2YQRMOZ