Kom jij het verschil maken bij het meest klantgerichte organisatieadviesbureau?

De future is now! Dat merken we bij Hiemstra & De Vries elke dag. We kunnen praten over de toekomst alsof hij ver weg is, maar ontwikkelingen gaan zo snel, dat we ons nu al moeten bezig houden met wat er over 15 jaar gebeurt. Onze adviseurs werken in verschillende rollen aan de toekomst van publieke organisaties. In 2019 zijn wij door onze klanten benoemd als het meest klantgerichte organisatieadviesbureau. In 2020 willen we ons verder ontwikkelen als bureau en versterken met nieuwe collega’s die samen met ons het verschil maken in de publieke sector!

Wij zijn op zoek naar adviseurs met visie op het publieke domein, die weten hoe organisatieontwikkeling werkt en kennis hebben van één of meerdere van de volgende thema’s:

  • Energietransitie
  • Transformatie in het Sociale Domein
  • Fysieke Leefomgeving en Omgevingswet
  • Digitalisering


Interesse in werken bij Hiemstra & De Vries?

Ben jij geïnteresseerd om te werken bij Hiemstra & De Vries? We zijn benieuwd wie jij bent en hoe jij, vanuit jouw ervaring en expertise, kijkt naar de ontwikkeling van publieke organisaties. Stuur je CV en jouw visie op het publieke domein van morgen naar werkenbij@hiemstraendevries.nl.