Helpt beter presteren!

Werken bij

Wij zijn intelligente doeners die gericht zijn op betere maatschappelijke prestaties. We versnellen, verbinden, maken contact, werken mensgericht en laten anderen excelleren. Wij kennen de maatschappelijke trends en vertalen deze naar het organiseren van vandaag. Binnen ons vak van organisatieontwikkeling zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en aanpakken.

Werken in teams

Bij Hiemstra & De Vries werken we in teamverband en afhankelijk van de vraag stellen we een team samen van adviseurs met een verschillend ervaringsniveau en wisselende expertises en voorkeursstijlen. Deze mix hangt natuurlijk af van de concrete vraag van de opdrachtgever. Dit betekent ook dat we in de werving altijd oog hebben voor deze aspecten en dat er een gezond evenwicht moet zijn binnen ons kantoor. 

Ervaren adviseurs

We komen graag in contact met (senior)adviseurs die zich herkennen in ons profiel: ervaren veranderaar, die naast de opdrachtgever staat, zijn nek durft uit te steken en zoekt naar oplossingen die echt werken om maatschappelijke opgaven op te lossen en daarbij de hete brij niet uit de weg gaat. En heb jij ook nog eens een relevant netwerk, dan vinden wij het leuk om van je te horen. 

Samenwerking in opdrachten

Samenwerken is voor ons een belangrijke basis. Het verstevigen van samenwerking doen we door bijvoorbeeld het bouwen van partnerschappen voor en met onze opdrachtgevers én door zelf partnerschappen aan te gaan in opdrachten. We gaan samenwerkingsrelaties aan met collega adviesbureaus of zelfstandig werkende adviseurs op het moment dat wij denken dat het van meerwaarde is in een opdracht. Wij zien dit als een tijdelijke samenwerkingsconstructie die aansluit bij de vraag van de opdrachtgever. Wij maken graag kennis met mensen die zich aangesproken voelen tot ons profiel en geïnteresseerd zijn in het verkennen van eventuele samenwerking.

Meer weten

Wil je meer weten over werken bij Hiemstra & De Vries, mail dan naar werkenbij@hiemstraendevries.nl of neem contact op met:

 • Nieuws & Inspiratie

 • 11 sept

  Bouw jij met ons aan de toekomst van het sociaal domein?

  Het sociaal domein is flink in beweging. De decentralisaties in het sociaal domein hebben gezorgd voor herstructurering van verantwoordelijkheden, taken en rollen. Dat vraagt om andere en nieuwe manieren van samenwerking tussen gemeente, zorgaanbieders, welzijnsorganisaties. De komende jaren ligt, naast het verder vormgeven van de samenwerking, de grootste veranderopgave in...

  Lees verder
 • 25 aug

  Gezocht: creatieve marketeer die ons weet neer te zetten!

  Jij bent maatschappelijk gedreven en werkt vanuit een zakelijke drijfveer. Het lukt jou om Hiemstra & De Vries nog succesvoller in de markt neer te zetten, omdat je haarfijn aanvoelt waar wij voor staan en begrijpt hoe we ons vak van organisatieontwikkeling in de praktijk brengen. Kortom, jij staat klaar om op een creatieve manier de marketingverantwoordelijkheid op je te...

  Lees verder
 • 14 aug

  Kom jij ons versterken in de markt bedrijfsvoering?

  Publieke organisaties zijn volop in beweging. Organisaties moeten meer wendbaar en flexibel worden om complexe vragen het hoofd te bieden. Onze visie is dat de bedrijfsvoering hier het vliegwiel voor kan en moet zijn. Een moderne bedrijfsvoering is nodig om de gewenste veranderingen te begeleiden, ondersteunen én aan te jagen. Wij helpen publieke organisaties om de...

  Lees verder