Coaching

Organiseren is het werk van mensen. Resultaten worden bereikt als mensen gaan bewegen en effectief zijn in hun rol. Effectiviteit vergroten gaat niet vanzelf. Coaching helpt mensen in het vergroten van hun effectiviteit. Coaching zien wij daarom als één van de instrumenten om organisaties beter te laten presteren. Coaching maakt het mogelijk om gefocust en op maat managers of teams te ondersteunen in hun organisatieontwikkeling.

Resultaat- en oplossingsgericht

Onze coaching draagt niet alleen bij aan iemands persoonlijke ontwikkeling, maar geeft ook een impuls aan de ontwikkeling van de organisatie.
De leervragen van de managers, hoe divers ook, staan altijd in het teken van organisatieontwikkeling:

Een coachingstraject bij Hiemstra & De Vries heeft de volgende kenmerken:

Zoveel coaches zoveel stijlen

Een succesvol coachtraject is voor een groot deel afhankelijk van de relatie tussen coach en cliënt. Onze coaches hebben hun eigen specialisatie en hun eigen stijl, waarmee we coachvragen van verschillende niveaus begeleiden (van operationele coachvragen van teamleiders, tot coachvragen over persoonlijk leiderschap van topmanagers).

Ervaringen van onze klanten

Een aantal ervaringen van onze klanten:

Zoek je begeleiding in je eigen ontwikkeling of in dat van je team? Wil je eens van gedachten wisselen of onze coaching jou of één van je mensen verder kan helpen? Neem contact met ons op. Ook kun je onze folder over coaching hier raadplegen.

Betrokken collega's zijn onder andere :