Procesbegeleiding

We worden vaak gevraagd om bijeenkomsten te begeleiden. Dit kan bijvoorbeeld een bestuur of een managementteam zijn maar ook begeleiden wij heidagen, retraites en grotere bijeenkomsten die tot een week kunnen duren. In onze stijl combineren we onze externe en onafhankelijke rol met jarenlange ervaring in het vergroten van de effectiviteit van publieke organisaties. We zijn betrokken, draaien niet om de hete brij heen en kiezen voor vernieuwende en doeltreffende werkvormen.

Eigentijdse vormen

Van onze opdrachtgevers krijgen we terug dat we op een verfrissende en vernieuwende manier werken, passend bij de context van de organisatie. Wij beschikken over een breed scala van eigentijdse vormen en producten, gericht op inspiratie, tempo en kwaliteit:

Eigentijdse producten

Onze ervaring is dat rapporten en verslagen niet zorgen voor een verandering. Het gesprek erover en er naar handelen wél. Wij werken daarom niet met gezapige rapportages, verslagen, visiedocumenten en nota’s, maar bekijken telkens welk product bijdraagt aan het gesprek over de gewenste situatie. Denk bijvoorbeeld aan:

Bent u benieuwd hoe u heidagen en MT-sessies kunt gebruiken om een doorbraak te realiseren? Neem contact met ons op.

 

Betrokken collega's zijn onder andere :