Ons Bureau

Hiemstra & De Vries is als adviesbureau voor de publieke sector in 2004 opgericht door Jaring Hiemstra en Joscha de Vries vanuit hun organisatieadvieservaring en het voornemen om het voortaan anders te doen. Hiemstra & De Vries groeide en verwierf de afgelopen 15 jaar een duidelijke en stevige positie in de markt voor hoogwaardige adviesbureaus in de publieke sector. Je vindt onze adviseurs dagelijks in verschillende gemeenten, provincies, uitvoeringsorganisaties en andere publieke organisaties. 

Wie zijn we?

Met ruim veertig organisatieontwikkelaars geloven wij dat we maatschappelijk verschil kunnen maken. Telkens als we merken dat ons dat lukt, geeft dat een kick.
Gevoed door onze drive en ons verantwoordelijkheidsgevoel zorgen we ervoor dat de verandering die nodig is ook echt tot stand komt. Dat doen we door op een unieke manier strategie en ontwikkeling te combineren. Onze oplossingen zijn creatief en innovatief. We doen het anders, we get it done!

Wat doen we?

Organisatieontwikkeling is de kern van ons werk. JannekeRalph
We combineren dit met inhoudelijke kennis. 
We weten wat er speelt bij onze klanten en begrijpen voor welke opgaven zij staan. In alles wat we doen, zoeken we bovendien de samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat horen we terug: onze opdrachtgevers ervaren het als positief dat we mét hen ontwikkelen. We doen het samen en dat doen we heel bewust, als adviseur, interimmanager, trainer of procesbegeleider.

Gedeeld eigenaarschap

Wij zijn één bedrijf. We voelen ons allemaal eigenaar van Hiemstra & De Vries. Ieder van ons kan zichzelf ook formeel mede-eigenaar maken. Het is onze overtuiging dat de waarde van het bureau  gebaseerd is op ons samenspel. Gedeeld eigenaarschap past daarbij.

Janneke Oudenhoven en Ralph Hanekamp vormen samen het management.

Meer weten?

Graag meer over ons weten en/of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op.