Ons Bureau

Hiemstra & De Vries is als adviesbureau voor de publieke sector in 2004 opgericht door Jaring Hiemstra en Joscha de Vries vanuit hun organisatieadvieservaring en het voornemen om het voortaan anders te doen. Hiemstra & De Vries groeide en verwierf de afgelopen 15 jaar een duidelijke en stevige positie in de markt voor hoogwaardige adviesbureaus in de publieke sector. Je vindt onze adviseurs dagelijks in verschillende gemeenten, provincies, uitvoeringsorganisaties en andere publieke organisaties. 

Wie zijn we?

Hiemstra & De Vries bestaat uit meer dan veertig organisatieontwikkelaars en andere professionals. Wij zien en doen wat nodig is om te komen tot betere maatschappelijke prestaties. We verbinden, maken dingen echt werkbaar en hebben aandacht voor mensen. We kennen de maatschappelijke opgaven van morgen en vertalen deze naar het organiseren van vandaag. Binnen ons vak van organisatieontwikkeling zoeken we hiervoor met elkaar en onze opdrachtgevers uit de publieke sector voortdurend naar innovatieve oplossingen en slimme aanpakken. Dat zie ook terug in Hiemstra & De Vries als werkgever

Wat doen we?

Organisatieontwikkeling in het licht van maatschappelijke opgaven en thema's is de kern van ons werk. Hierin zoeken we echt de samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat horen we terug: we ontwikkelen mét onze opdrachtgevers. Dat doen we heel bewust, in ons advieswerk, in doen wat nodig is op interim-basis, via leren & ontwikkelen of bij het (bege)leiden van bijeenkomsten en processen

Gedeeld eigenaarschap

Samen zijn we ons bureau. We denken en werken in verbinding met elkaar en voelen ons allemaal mede-eigenaar van Hiemstra & De Vries. Iedereen van ons kan zichzelf ook formeel mede-eigenaar maken. Het is onze overtuiging dat de waarde van het bureau gebaseerd is op het samenspel van onze verschillende adviseurs. Gedeeld eigenaarschap past daarom goed bij de groei en bloei van ons bureau. 

Combinatie management & adviseurschap in MT

Foto MT Def HiemstradeVries JO MD PvT RH

Het MT van Hiemstra & De Vries bestaat uit Marian DobbePol van TuijlJanneke Oudenhoven en Ralph Hanekamp. Zij sturen vanuit hun samenspel als viertal als MT ons bureau aan. Marian, Pol, Janneke en Ralph werken daarnaast als adviseur in verschillende opdrachten. 

Meer weten?

Graag meer over ons weten en/of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op.